• Rookwerk, leverancier van de beste gerookte vleesproducten

  Ambachtelijk gerookte vleesproducten

  Door de ambachtelijke bereidingswijze op speciaal geselecteerd beuken houtmot, hebben onze naturel en gemarineerde gerookte producten een eigen en natuurlijke rooksmaak.

 • Rookwerk, leverancier van de beste gebraden kip

  Traditioneel gebraden vleesproducten

  Door een gecontroleerd traditioneel braadproces voorkomen wij uitdroging van gevogelte en overig vlees. Het resultaat is altijd perfect gegaard en heerlijk mals vlees.

 • Rookwerk, leverancier van de beste gebraden rollade

  Befaamde specialiteit:
  kippendijen rollade

  Als rook- en braadspecialist hebben wij in de loop der jaren verschillende specialiteiten ontwikkeld. Veel van onze producten worden door onze klanten gezien als delicatesse.

 • Rookwerk; specialist in het roken en braden van gevogelte en overig wit vlees

  Rookwerk B.V. is gespecialiseerd in het ambachtelijk en traditioneel bereiden van gerookt en gebraden vlees, waaronder: kip, kalkoen, eend en varkensvlees. Inmiddels bestaat het assortiment uit een uitgebreide reeks van heerlijke delicatesse producten die geen verdere bereiding behoeven. Als regionaal marktleider bedient Rookwerk voornamelijk groothandels, poeliers en slagers.

 • RookWerk B.V. is Skal (EKO-keurmerk) en HACCP gecertificeerd

  Voor onze biologische lijn zijn we Skal gecertificeerd. Skal verzorgt de afgifte van het EKO-keurmerk en houdt, in opdracht van het Ministerie van EZ, toezicht op de biologische keten door middel van inspectie, certificatie en sancties. Het gebruik van het EKO-keurmerk is aan strenge regels gebonden.

  Naast het EKO-keurmerk is Rookwerk B.V. HACCP goedgekeurd door de voedsel en warenautoriteit, EG nummer 5842. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen onder deze goedkeuring alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit controleproces zorgt ervoor dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting.

 • Rookwerk, leverancier van gerookte varkensribben ofwel spareribs
 • Rookwerk, leverancier van gerookte kipvleugel met vel en zonder tip
 • Rookwerk, leverancier van biologisch gevogelte en overig witvlees producten met EKO-keurmerk
 • Rookwerk, HACCP gecertificeerde leverancier van gerookt en gebraden gevogelte en overig witvlees