Alleen de beste kwaliteit vlees

Hoogwaardige vleesproducten

In onze strikt gescheiden productie keuken bereiden wij dagelijks op ambachtelijke en traditionele wijze de lekkerste verse gerookte en gebraden vleesproducten.

Rookwerk, poultry quality assurance

Door de dagelijkse verse inkoop van de beste kwaliteit vlees, hoge hygiƫnische standaard en liefde voor het vak, zijn wij in staat hoogwaardige gerookte en gebraden vleesproducten te bereiden. Rookwerk B.V. is dan ook HACCP goedgekeurd door de voedsel en warenautoriteit, EG nummer 5842.

Al ons vers gevogelte kopen wij in bij de vleesgroothandel TopKip. TopKip werkt uitsluitend met de beste (pluim)
veehouderijen.

Wat is HACCP?

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Vrij vertaald: een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden. Bij HACCP wordt het hele productie- en logistieke proces nagelopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Die gevaren worden in HACCP benoemd en de daaraan verbonden risico’s worden beheerst. Dit wordt ondersteund door zorgvuldig uitgekozen grondstoffen van hoge kwaliteit, geleverd door leveranciers uit binnen- en buitenland. De distributie van onze producten gebeurt grotendeels met eigen vervoer.

Het woord Hazard staat voor een gevaar dat mogelijkerwijs in een produkt zou kunnen voorkomen en een gevaar voor de gezondheid van de gebruiker (consument) kan zijn, ze worden verdeeld in verschillende groepen van soort besmetting.